Acteur


Sil is een geboren acteur. Als jongetje van drie jaar oud had hij al een kledingrek vol verschillende kostuums. Elke gelegenheid greep hij aan om zijn familie en vrienden te trakteren op een optreden. Hij genoot van kindermusicals die hij bezocht en alle scènes werden daarna uitgebreid nagespeeld thuis, uiteraard in precies dezelfde kleding.

Ondanks dat Sil pas net actief is in de filmindustrie, is hij al veelvuldig te zien op het witte doek. Vanaf december 2022 in de film; Het feest van Tante Rita! In dit muzikale bioscoop avontuur is hij te zien samen met onder anderen Edsilia Rombley, Najib Amhali, Esther Mbire, Piet Thomassen en Edo Brunner. De film wordt ondersteund door grote Minidisco-hits en is niet alleen voor kinderen een genot, maar voor de hele familie. Deze film kreeg de titel: Gouden film nadat ze ruim 100.000 bezoekers haalden.

Daarnaast speelde Sil in de crime-serie: 'ANONIEM' geregisseerd door Diederik van Rooijen. Sil speelt de rol Boet, een van de hoofdpersonen. Hij zal hier samen te zien zijn met onder anderen Jeroen Spitzenberger en Anniek Pheifer die in deze serie zijn ouders spelen. ‘Anoniem’ bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 26 mei 2023 te zien op NPO 1 en NPO Plus.

In mei 2023 startte ook het vijfde seizoen van de populaire jeugdserie: De Eindmusical. 
Groep 8 van basisschool De Regenboog uit Zwolle gaat op kamp. Ze gaan niet zomaar op kamp, ze gaan op musicalkamp naar Drenthe om hun groep 8 musical in te studeren! Daarbij krijgen ze hulp van musical professionals Maurice Wijnen en Carolina Dijkhuizen.

In september kwam de eerste campagne uit waarin Sil de jonge van Gogh mocht spelen. Deze campagne is gemaakt voor het Van Gogh museum in Nuenen. Hiervoor zijn twee commercials en een aantal foto's gemaakt.

Inmiddels zijn de opnames van een ander groot project ook alweer afgerond. Vanaf begin 2024 kunt u deze nieuwe serie gaan zien. De komende maanden zullen we hier meer over bekend gaan maken.

Bekijk hier zijn projecten