Acteur


Sil is een geboren acteur. Als jongetje van drie jaar oud had hij al een kledingrek vol verschillende kostuums. Elke gelegenheid greep hij aan om zijn familie en vrienden te trakteren op een optreden. Hij genoot van kindermusicals die hij bezocht en alle scenes werden daarna uitgebreid nagespeeld thuis, uiteraard in precies dezelfde kleding.

Ondanks dat Sil pas net actief is in de filmindustrie, is hij al veelvuldig zien te zien op het witte doek. Vanaf december 2022 in de film; Het feest van Tante Rita! In dit muzikale bioscoopavontuur is hij te zien samen met onder andere Edsilia Rombley, Najib Amhali Esther Mbire, Piet Thomassen en Edo Brunner. De film wordt ondersteund door grote Minidisco-hits en is niet alleen voor kinderen een genot, maar voor de hele familie. Deze film kreeg de titel: Gouden film nadat ze ruim 100.000 bezoekers haalden.

Daarnaast speelde Sil in de crime serie: 'ANONIEM' geregisseerd door Diederik van Rooijen. Sil speelt de rol Boet, een van de hoofdpersonen. Hij zal hier samen te zien zijn met onder andere Jeroen Spitzenberger en Anniek Pheifer die in deze serie zijn ouders spelen. ‘Anoniem’ bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 26 mei 2023 te zien op NPO 1 en NPO Plus.

In Mei 20023 start ook het vijfde seizoen van de populaire jeugdserie: De Eindmuiscal. 
Groep 8 van basisschool De Regenboog uit Zwolle gaat op kamp. Ze gaan niet zomaar op kamp, ze gaan op musicalkamp naar Drenthe om hun groep 8 musical in te studeren! Daarbij krijgen ze hulp van musicalprofessionals Maurice Wijnen en Carolina Dijkhuizen. 

Op dit moment zit hij midden in de opnames van een ander groot project. Hierover kunnen we helaas nog niet veel bekend maken.

Bekijk hier zijn projecten